Beskrivning

I brf Glanslinden erbjuder Derome 30 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Här kan du leva ett bekvämt och avkopplande liv med fina naturområden runt knuten, samtidigt som du har cykelavstånd in till centrum och havet.

Brf Glanslinden består av tre flerbostadshus som byggs i fyra våningar varav ett plan i suterräng. Husen får ett modernt och sobert utseende med en grön matt träfasad. Lägenheterna finns i fyra olika storlekar mellan 54-113 kvadratmeter. De har rymliga och öppna gemensamhetsytor, bra förvaring, tydliga siktlinjer och balkong eller terrass. De större lägenheterna har både en öppen och en inglasad terrass som blir en förlängning av vardagsrummet. Lägenheterna på översta plan är extra rymliga och har ljusinsläpp från tre håll. De har också en pergola som skapar rumskänsla och skuggar under soliga dagar. På entréplan ligger Lunden - en gemensamhetslokal som du kan använda som ett extra vardagsrum för privata tillställningar eller föreningens aktiviteter och styrelsemöten. Eller varför inte som kontor när du väljer att jobba eller plugga hemifrån?

Lilla Glanslinden är föreningens övernattningslägenhet. Den kan du som bor i föreningen enkelt hyra när familj eller vänner är på besök. På entréplan finns också lägenhetsförråd, cykelparkering, miljörum och fyra garageplatser per hus. Det finns även parkeringsmöjligheter utomhus. Vissa parkeringar har elbilsladdning för dig som har elbil.

I brf Glanslinden bor du i ett unikt läge med närhet till havet och med naturen inpå knuten. På tio minuters cykelavstånd når du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, matoch kulturupplevelser.

Tillträde februari 2024

Prisintervall
 • Max pris5 140 000 KR
 • Lägsta pris2 140 000 KR
Bostadsutrymme
 • Max bostadsyta113 kvm
 • Min bostadsyta54 kvm
Intervall på antal rum
 • Max rum4 rum
 • Min rum2 rum
Fakta om bostaden
Projektnamn
Brf Glanslinden
Kommun
Varberg
Länskommunens Församlingskod
1383
Lokal inkomstskatt
31.99
Grevskap
Halland
Gatuadress
Vallinsvägen 34 D-F
Postnummer
432 37
Stad
Varberg
Alla bilder
(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

  Ansvarig Mäklare
  Magnus Liljengren

  Magnus Liljengren

  Fastighetsmäklare

  0730-800399

  magnus@wasterhav.se