Beskrivning

Bostadsrätter i naturnära läge strax norr om Varberg

Bostadsområdet Pilgläntan strax norr om Varberg fortsätter växa. I brf Pilbacken bygger Derome 48 bostadsrätter om två till tre rum och kök. Här hittar du hem om din dröm är ett bekvämt boende med naturen runt knuten, på cykelavstånd till torghandel, nöjen och salta bad.

Brf Pilbacken består av två flerbostadshus som byggs i 6 våningar. Lägenheternas storlek varierar mellan 54 och 71 kvm, utformade för att få rikligt med ljus och för att vara lättmöblerade. Alla bostäder har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fönster i flera väderstreck och en inglasad balkong eller uteplats. De övre lägenheterna får en härlig utsikt över området med vyer som sträcker sig hela vägen till fästningen och havet. På den gemensamma uteplatsen kan du samla vänner och familj för grillning eller en fika. Här finns också odlingslotter för den som har gröna fingrar.

Husen byggs i trä och får en tegelfasad i en naturlig sandfärgad kulör. Till och från ditt nya hem i Pilgläntan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det korta avståndet och den enkla vägen till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar både norr- och söderut. Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.


Planerade Visningar
Prisintervall
  • Max pris3 055 000 KR
  • Lägsta pris1 690 000 KR
Bostadsutrymme
  • Max bostadsyta71 kvm
  • Min bostadsyta54 kvm
Intervall på antal rum
  • Max rum3 rum
  • Min rum2 rum
Fakta om bostaden
Projektnamn
Brf Pilbacken (etapp 2)
Kommun
Varberg
Länskommunens Församlingskod
1383
Lokal inkomstskatt
31.98
Grevskap
Halland
Gatuadress
Trönningebjärsvägen 39
Postnummer
432 47
Stad
VARBERG
Alla bilder
Bostadsrätter i naturnära läge strax norr om VarbergBostadsrätter i naturnära läge strax norr om VarbergBostadsrätter i naturnära läge strax norr om VarbergBostadsrätter i naturnära läge strax norr om VarbergBostadsrätter i naturnära läge strax norr om VarbergBostadsrätter i naturnära läge strax norr om VarbergBostadsrätter i naturnära läge strax norr om Varberg
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se