Beskrivning

BRF Paradisäpplet

I Brf Paradisäpplet på Göingegården erbjuder vi totalt 48 bostadsrätter i olika storlekar. Brf Paradisäpplet består av två flerbostadshus som byggs i trä med en fasad av tegel!

Merparten av bostäderna kommer vara 2:or på ca 46-60 kvm men det kommer även finnas 3:or och 4:or från ca 75-96 kvm. Alla lägenheter får inglasade balkonger och de största lägenheterna som är belägna högst upp i huset, på sjätte och sjunde våningen, får en stor terrass med härlig utsikt där man kan skymta havet i horisonten!

Lägenheterna i markplan har egen liten täppa och uteplats. Under husen kommer det finnas ett garage med ett 40-tal parkeringsplatser samt cykelparkering och förråd. Utvändigt kommer det finnas en gemensam gårdsyta med en grillplats och lekytor där man kan träffa vänner och bekanta.

Omgivningen är naturskön och ett skogsparti bildar en vacker och rogivande fond intill husen. Här kan man motionera i Göingeslingan eller njuta av den porlande Himleån. Det är bekvämt cykelavstånd till Varbergs Centrum och på vägen passerar man flera handelsområden med ett brett utbud.

Först ut till försäljning är hus B med totalt 24 bostadsrätter.

2 rok på 46 kvm - 5 st

2 rok på 54 kvm - 5 st

2 rok på 60 kvm - 5 st

3 rok på 75 kvm - 5 st

3 rok på 89 kvm - 2 st

4 rok på 96 kvm - 2 st

Fakta
Fakta om bostaden
Adress
Ribstonvägen-4B
Alla bilder
BRF ParadisäppletBRF ParadisäppletBRF ParadisäppletBRF ParadisäppletBRF ParadisäppletBRF ParadisäppletBRF ParadisäppletBRF Paradisäpplet
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se

Jim Canerstam

Jim Canerstam

Fastighetsmäklare

0737-536042

jim@wasterhav.se