Beskrivning

Nyproduktion Göingegården

Brf Paradisäpplet blir de högsta och våra sista hus på Göingegården. De bildar en trygg och stabil fond i området och de enkla byggnaderna vilar ryggen mot skogsbacken och öppnar andra sidan mot havet och solen i väster. Fasaden är i gråbeige tegel, det är vackert med höga tegelväggar när det är variation och spel i tegelytan. Tillsammans med de svarta fönstren

och plåtdetaljerna skapas en lite industriell karaktär. De robusta materialen blandas upp med mer varma toner i träpanelen vid balkonger och terrasser. Räcken i metall som går bra ihop med träpanelens varma toner kommer blänka i den varma kvällssolen.

I brf Paradisäpplet finns det lägenheter som passar många olika människor och familjesituationer. Merparten av lägenheterna är tvåor i olika storlekar. Det finns treor för små familjer eller par som vill ha extra plats och fyror med lite extra boendekvalitéer högst upp i huset. Alla lägenheter har hörnläge, stora sociala ytor och generösa inglasade balkonger eller terrasser, alla med fin utblick. Dessa blir till en skön förlängning av vardagsrummet utanför lägenhetens väggar.

Köken är stora med köksö i många fall och badrummen har lite extra yta. Fönstren i lägenheterna är välplacerade och har låg bröstning. Det gör det möjligt att krypa upp och sätta sig i de djupa fönsternischerna och följa naturens skiftningar.

Terrasslägenheterna som ligger på de två övre planen har generösa kombinerade kök och vardagsrum där köksö, matplats och den stora soffmöbleringen får plats. Allt med utsikt över Getterön, Norra Näs och till viss del även havet. Stora skjutdörrar öppnar sig mot de generösa terrasserna. Här finns en inglasad del och en i helt fritt läge så de kan nyttjas en längre del av året. Lägenheterna på plan 6 har även en balkong från ett av sovrummen. Lägenheterna i markplan har en inglasad uteplats och två av dem har även en egen täppa med marksten. Under husen finns det ett garage samt

cykelparkering och förråd. På den gemensamma gårdsytan finns det grillplats och ytor där man kan umgås med vänner och bekanta. Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, får du de bästa förutsättningarna

för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö! Tillsammans skapar vi boende för en hållbar framtid.

  • Ett bekvämt boende nära skog, hav & stad i Göingegården med äppelodling, böljande åkermark och Himleån som slingrar sig genom landskapet.

Övrigt

Alldeles invid en gammal äppelodling, inramad av böljande åkermark och lummiga skogsområden hittar du Göingegården – nu en etablerad stadsdel i Varbergs norra del – som fortsätter att växa. I den första etappen av brf Paradisäpplet erbjuder vi 24 bostadsrätter i ett flerbostadshus om sju våningar som byggs i en stomme av trä med tegelfasad! Lägenheterna är i storleken 46- 96 kvm och rymmer 2-4 rum och kök med härlig inglasad uteplats eller balkong. Lägenheterna i markplan har en inglasad uteplats och två av dem har även en egen täppa med marksten. Med havet som fond i väster och Himleån slingrande genom landskapet är det lätt att bli smått förälskad i platsen. Den vackra omgivningen med skogar och vidsträckta ängar, där får går och betar, gör att man trivs här. Alldeles bakom huset går Göingeslingan, ett fint och populärt promenadstråk som går genom skogsdungar och grönområden. I området finns förskola, den alldeles nybyggda Trönninge Skola (f-9) och idrottsanläggning. Från Göingegården har du bekvämt cykelavstånd in till centrum och Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser. Du når också havet nere vid fästningen eller strandpromenaden som tar dig utmed vattnet vidare mot stränderna vid Kåsa och Apelviken. Varmt välkommen till brf Paradisäpplet – ett naturnära och centralt boende i Varberg!

Fakta
Fakta om bostaden
Adress
Ribstonvägen-4A
Alla bilder
Nyproduktion GöingegårdenNyproduktion GöingegårdenNyproduktion GöingegårdenNyproduktion GöingegårdenNyproduktion Göingegården
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se

Jim Canerstam

Jim Canerstam

Fastighetsmäklare

0737-536042

jim@wasterhav.se