Nyproduktion | Projekt: Friköpta lokaler - Ulricehamn (Etapp 2) | Antal bostäder: 9 Ulricehamn

Verktygsgatan

Byggnadstyp Radhus
ProjektnamnFriköpta lokaler - Ulricehamn (Etapp 2)
Boarea 58 - 144 kvm
Rum 1 - 1 rum
Pris 1 107 000 - 1 257 000 kr
KONTAKT
Magnus Liljengren

ANSVARIG MÄKLARE

ANMÄL INTRESSE  Friköpta & kostnadseffektiva lokaler i massivt trä (KL -trä)

  Försäljning av etapp 2 pågår!

  Efter att etapp 1 (hus A) färdigställdes i juli 2023 och samtliga 14st lokaler i första etappen är sålda planeras nu etapp 2 (hus B) med ytterligare 14st lokaler.

  Tillträde av etapp 2 planeras under Q4 2024.

  Verksamhetslokal, lager, maskinhall eller båtförvaring? Du väljer själv!

  BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 13 st moduler, 1 st BYA 144 kvm, 11 st BYA 72 kvm och 1 st BYA 58 kvm. Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber.

  Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer!

  Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby.

  Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang.

  PORTAR

  BraLokaler bygger sina lokaler med kraftigt utåtgående rambyggda portar ifrån Ajab smide. Portarna är 4,5 meter höga och 4,1 meter breda. Gångdörr finns i ett av mittbladen.

  NOCKHÖJD OCH YTTERTAK

  BraLokalers konstruktion innebär en större volym och i sin tur ett bättre nyttjande av entresolplan tack vare en nockhöjd om ca. 7 meter. Taket är uppgraderat för extra laster och möjliggör montering av solpaneler.

  FÖRENING / GEMENSAMMA YTOR

  BraLokaler planerar för etablering av tre st byggnader vilket ger en ekonomiskt större och starkare samfällighetsförening. Ni blir fler ägare som delar på kostnader för som vatten, försäkring och yttre underhåll.

  MELLANVÄGGAR / BRANDCELLER

  BraLokalers mellanväggar har en färdig, bärande konstruktion att fästa entresolplan i via kraftiga KL-väggar (massiva träväggar), 120mm tjocka, med brandcellsgräns.

  EL / VA / FIBER

  Elinstallationer utförs med mätarblock och kabel som möjliggör att man kan säkra upp mer än 16 ampere. Lokalerna är förbereda för fiber. I stället för att ha ett eget abonnemang på vattenmätare ingår detta i samfällighetsavgiften som uppskattas till c:a 250-300 kr per månad.

  ASFALTERING / STAKET / GRIND

  BraLokaler asfalterar ytorna runt byggnaderna och förbereder med kanalisering för framtida staket/grind.

  Observera att objekten marknadsförs via Wästerhav Fastighetsmäkleris hemsida, men BraLokaler ansvarar för försäljningen. Avtal skrivs med Wästerhav Fastighetsmäkleri. Kontakta Christian Emanuelsson på BraLokaler för mer information, 0738-11 28 88 alt info@bralokaler.se och läs mer på Bralokaler.se.

  FAKTA
  • Antal objekt 9
  • Antal Rum 1 - 1 rum
  • Pris 1 107 000 - 1 257 000 kr
  • Boarea 58 - 144 kvm
  Fakta om bostaden
  Nyproduktion
  Ja
  Adress
  Verktygsgatan
  Kommun
  Ulricehamn
  Postnummer
  52338
  Ort
  Ulricehamn
  Län
  Västra Götaland
  Kommunalskatt
  32.78
  ALLA BILDER
  Friköpta & kostnadseffektiva lokaler i massivt trä (KL -trä)Friköpta & kostnadseffektiva lokaler i massivt trä (KL -trä)Friköpta & kostnadseffektiva lokaler i massivt trä (KL -trä)Friköpta & kostnadseffektiva lokaler i massivt trä (KL -trä)Friköpta & kostnadseffektiva lokaler i massivt trä (KL -trä)Friköpta & kostnadseffektiva lokaler i massivt trä (KL -trä)
  KARTA

   BOSTÄDER I PROJEKTET

   funasdalenfastighet
   Till salu

   Verktygsgatan 9 (Etapp 2) Ulricehamn

   72 kvm, 1 rum
   1 099 000 kr
   funasdalenfastighet
   Till salu

   Verktygsgatan 9 (Etapp 2) Ulricehamn

   72 kvm, 1 rum
   1 099 000 kr