Beskrivning

Nyproducerade villor i bostadsrättsform

Visningshus finns - Hör av er för visning! ENDAST 1 KVAR!

Varberg växer och Trönningeby, beläget i de nordöstra delarna av staden, är ett av de senaste expansiva områdena som fortsätter att växa. Här har redan ett 40-tal familjer slagit ner sina bopålar och skapat sig en framtid. Nu är ytterligare 11 villor om 142 kvm vardera på väg att byggas. Husen säljs i bostadsrättsform vilket på många sätt är kostnadsbesparande. Detta innebär att allt är färdigt och finplanerat vid inflyttning. Ni slipper kostnader för anläggning av trädgård och målning av huset, och ni slipper även kostnad för lagfart och pantbrev. Ytterligare en kostnadsbesparande åtgärd är att det ingår solpaneler på taket, vilka beräknas producera runt 5-6000kWh om året. Många fördelar för dig som köpare med andra ord.

Husen byggs med stående träpanel och får ett modernt och behagligt uttryck som smälter väl in i tidigare bebyggelse. Färgsättningen på villorna blir mörkgrått och rött beroende på placering. Husen får en genomtänkt planlösning med kök och allrum centralt placerat. På ena sidan finns tre sovrum, WC och ytterligare ett allrum och på andra sidan ligger det stora sovrummet, WC och groventré.

Utöver den höga standarden som ingår, kommer ni dessutom att få sätta er egen prägel på interiören genom en rad tillvalsmöjligheter. Genom ett personligt möte med elektriker, målare, plattsättare och köksexperter har ni alla möjligheter att kunna skapa just ert drömhus.

I Trönningeby bor du med ett härligt läge med närhet till skola, förskola och med naturen inpå knuten. Samtidigt har du cykelavstånd till Varbergs stränder och hela stadens utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser. E6:an nås på ett par minuter.

Tillträde med början hösten 2022


Planerade Visningar
Prisintervall
 • Max pris4 900 000 KR
 • Lägsta pris4 475 000 KR
Bostadsutrymme
 • Max bostadsyta142.3 kvm
 • Min bostadsyta142.3 kvm
Intervall på antal rum
 • Max rum6 rum
 • Min rum6 rum
Fakta om bostaden
Projektnamn
Brf Gröningagårdsvägen
Kommun
Varberg
Länskommunens Församlingskod
1383
Lokal inkomstskatt
31.99
Grevskap
Halland
Gatuadress
Hansegårdsvägen 4 m.fl.
Postnummer
43247
Stad
Varberg
Alla bilder
Nyproducerade villor i bostadsrättsformNyproducerade villor i bostadsrättsformNyproducerade villor i bostadsrättsformNyproducerade villor i bostadsrättsformNyproducerade villor i bostadsrättsformNyproducerade villor i bostadsrättsformNyproducerade villor i bostadsrättsformNyproducerade villor i bostadsrättsformNyproducerade villor i bostadsrättsform
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

  Ansvarig Mäklare
  Magnus Liljengren

  Magnus Liljengren

  Fastighetsmäklare

  0730-800399

  magnus@wasterhav.se