Beskrivning

Nu säljs Brf Morkullan bestående av 14 bostadsrätter om 2-3 r.o.k. beläget i lugnt bostadskvarter.

I den östra delen av centrala Varberg hittar du Brf Morkullan som består av 14 bostadsrätter om 2-3 rum och kök. Lägenheterna ligger i ett lugnt område med villor och flerbostadshus. Här bor du på tio minuters promenad från torget med butiker, caféer och restauranger men också nära aktiviteter. Fem minuter bort ligger motionsspår och på cykel tar det mindre än fem minuter ner till havet vid Ankaret och den slingrande strandpromenaden.

Brf Morkullan består av två huskroppar med sju nyckelfärdiga lägenheter i varje hus. De byggs i två plan med en vindsvåning med takfönster högst upp. Du väljer mellan tvåor och treor om 45-74 kvm med öppna och genomtänkta planlösningar. Lägenheterna i markplan får en egen uteplats och resterande har balkong. Husen byggs i trä och får en nedtonad och naturlig färgton. Ett stramt och avskalat formspråk utan takutsprång gör att de känns nutida och moderna.

I den östra delen av centrala Varberg hittar du brf. Morkullan som består av 14 bostadsrätter om 2-3 rum och kök.

Alla bilder
Nu säljs Brf Morkullan bestående av 14 bostadsrätter om 2-3 r.o.k. beläget i lugnt bostadskvarter.Nu säljs Brf Morkullan bestående av 14 bostadsrätter om 2-3 r.o.k. beläget i lugnt bostadskvarter.Nu säljs Brf Morkullan bestående av 14 bostadsrätter om 2-3 r.o.k. beläget i lugnt bostadskvarter.Nu säljs Brf Morkullan bestående av 14 bostadsrätter om 2-3 r.o.k. beläget i lugnt bostadskvarter.Nu säljs Brf Morkullan bestående av 14 bostadsrätter om 2-3 r.o.k. beläget i lugnt bostadskvarter.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se