Beskrivning

Drömmer du om att bo med naturen runt knuten och med cykelavstånd in till torghandel, nöjen och salta bad? Strax norr om Varberg ligger det nybyggda, barnvänliga området Pilgläntan - mitt emellan skog och hav.

Här bygger Derome kvarteret Ängalyckan, i tre olika etapper, granne med de två nybyggda förskolorna. Andra etappen består av 12 moderna bostäder.
Inom området kör bilarna sakta och barnen kommer kunna röra sig fritt genom kvarteren. Här kommer barn i generationer framöver kunna fortsätta leka med sina grannkompisar på lekplatserna nära husen.
Till och från ditt nya hem i kvarteret Ängalyckan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad.
Du får ett modernt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Husen är nyckelfärdiga och du är med och påverkar inredning och material. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt!
Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Pilgläntan växer. Nu säljs de sista husen i Ängalyckan 2! Inflyttning beräknas till v 4 2021.

Fastighet
Tomtarea
387 kvm
Övrigt
enligt markritning
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Energideklaration
Ej utförd
Energiförbrukning
42 kwh/kvm (Atemp) per år
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Varberg Trönninge GA:17 (lekplats), Gemensamhetsanläggning: Varberg Trönninge GA:25 (dräneringsledning)
Planbestämmelser
Detaljplan
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Varberg Trönninge GA:17 (lekplats), Gemensamhetsanläggning: Varberg Trönninge GA:25 (dräneringsledning)
Övrigt

Modernt och stilrent kedjehus. Från entrén i den norra gaveln har du genomgående sikt mot kök, allrum och vidare ut i trädgården. Den öppna planlösningen med kök, matplats och allrum har ljusinsläpp från tre håll och utgång till altanen i söderläge. På entréplan finns också ett mindre gästrum. Groventrén från carporten gör det smidigt att bära in tunga matkassar eller leriga kläder. På övre plan finns den mer privata delen med tre rymliga sovrum varav ett har lyxig walk-in-closet. Det finns också ett extra allrum som kan användas som TV-rum eller spelrum. Kedjehuset har en modern och spännande arkitektur och är byggt i trä. Med sin stående träpanel i grå kulör, tak i bandad plåt och sedumtak på förrådet ger det ett lågmält med stilrent uttryck. Derome Bostad erbjuder nyckelfärdiga hem med hög materialstandard från välkända varumärken. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapet och material. Derome Bostad är med hela vägen från första spadtaget till inflyttning i ert nya hem, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom har alla projekt en byggfelsförsäkring som gäller från slutbesiktningen och 10 år framåt samt flera andra garantier och försäkringar. Fråga mäklaren eller läs mer på www.deromebostad.se så får du veta mer om hur det går till att köpa bostad av Derome.

Interiörbeskrivning

Rumsbeskrivning/Byggbeskrivning:

Till husen i Ängalyckan har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. I vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet.

Inredning och material som ingår:

Rum: Ekparkett. Massiva innerdörrar. Vitmålade väggar och vita golvlister.
Klinker på golvet i entrén. Inklädnad ovan garderober mot tak.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor och laminatbänkskiva. Vitvaror i rostfritt
utförande. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Glasväggar i duschhörn.

Klädvård: Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho. Klinker på golvet.

Tomt & Trädgård: Betongplattor framför entrédörr enligt planlösningarnas omfattning. Grusad uppfart och uteplatser enligt markritning. Sopnisch vid carportuppfart. Isolerade uteförråd.

Övrigt: Uttag, fasadarmaturer, spotlights och brytare enligt EL-ritning. Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme.

Taxering
Taxeringsår
2019
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Markvärde
512 000 kr
Totalt
512 000 kr
Skatt/Avgift
5120
Fakta
  • Antal Rum 5 rum
  • Hustyp Kedjehus
  • Boarea 135kvm
  • Tomtarea 387 kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Friköpt
Nyproduktion
1
Fastighetsbeteckning
Trönninge 38:21
Adress
Larsatorpsvägen 13
Postnummer
432 47
Ort
VARBERG
Marknadsförs som
Kedjehus
Byggnad
Byggnadsår
2019-2020
Byggnadstyp
2 plan
Boarea
135 kvm
Antal rum
5
Fasad
Stående träpanel
Fönster
3-glasfönster isoler
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft
Driftkostnader
Kommentar
Frånluftsvärmepump typ: NIBE F730
Beräkningen har gett följande resultat:
Köpt energi till uppvärmning av rum: 4 156 kWh/år
Köpt energi till tappvarmvatten: 867 kWh/år
Köpt energi till fastighetsenergi: 591 kWh/år
Alla bilder
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se

Jim Canerstam

Jim Canerstam

Fastighetsmäklare

0737-536042

jim@wasterhav.se