Beskrivning

Stor och välplanerad villa som genomgått löpande renoveringar. Beläget i slutet av kvarteret. Rejäla utrymmen för umgänge. Minst 4 sovrum. Garage. Lekplats och härliga naturområden inpå husknuten. Närhet till både Balgö och Kärradal vilka för Varbergsborna är populära badstränder och tillhåll för underhållning på restaurang Fridas och Jippies Veranda.

Rumbeskrivningar
Bottenplan
Stor och ljus möblerbar hall med klinker som övergår i parkettgolv. Kök som renoverades 2011 med tåligt laminatgolv. Stort rum som går att använda till matsal men likaväl som master bedroom. Parkettgolv. Här finns det gott om fönster och en altandörr ut till taktäckt uteplats med öppen spis (används ej av nuvarande ägare) i västerläge. I motsatt sida huset finns ett stort vardagsrum i vinkel med utgång till uteplats i söderläge. Här ligger en fin björkparkett. Sovrum med garderober och laminatgolv. Helkaklat renoverat badrum med golvvärme från 2018 utfört av Happy Homes.
Övervåning
Delvis möblerbar hall med parkettgolv. Tre sovrum där ett av dem har utgång till balkong i härligt söderläge. Det finns klädkammare till varje rum. Toalett med dusch och golvvärme renoverad 2015 av Happy Homes. Sidovindar.
Källare
Möblerbar hall med klinkergolv som leder in till gillestuga med en rejäl täljstenskamin. Renoverad toalett 2015 med hörnbadkar. Stor tvättstuga, klädkammare, hobbyrum, matkällare. Två förråd där det ena inrymmer fjärrvärmecentral. Groventré med klinkergolv.
Fastighet
Tomtarea
800 kvm
Sammanställning uteplats
Överbyggd altan i västerläge. Stenlagd uteplats i söderläge, delvis under tak. Taktäckt balkong på plan två.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusbyggnad 1 871 000 kr 1972
Småhusmark 668 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Skatt/avgift
8349 kr/år
Energideklaration
Utförd
Datum
05 Oktober 2020
Energiförbrukning
92 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Varberg Torpa-Kärra GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Inteckningar
1825000
Besiktning
Förbesiktigad
1
Interiörbeskrivning

Bottenplan: Stor och ljus möblerbar hall med klinker som övergår i parkettgolv. Kök som renoverades 2011 med tåligt laminatgolv. Stort rum som går att använda till matsal men likaväl som master bedroom. Parkettgolv. Här finns det gott om fönster och en altandörr ut till taktäckt uteplats med öppen spis (används ej av nuvarande ägare) i västerläge. I motsatt sida huset finns ett stort vardagsrum i vinkel med utgång till uteplats i söderläge. Här ligger en fin björkparkett. Sovrum med garderober och laminatgolv. Helkaklat renoverat badrum med golvvärme från 2018 utfört av Happy Homes.

Övervåning: Delvis möblerbar hall med parkettgolv. Tre sovrum där ett av dem har utgång till balkong i härligt söderläge. Det finns klädkammare till varje rum. Toalett med dusch och golvvärme renoverad 2015 av Happy Homes. Sidovindar.

Källare: Möblerbar hall med klinkergolv som leder in till gillestuga med en rejäl täljstenskamin. Renoverad toalett 2015 med hörnbadkar. Stor tvättstuga, klädkammare, hobbyrum, matkällare. Två förråd där det ena inrymmer fjärrvärmecentral. Groventré med klinkergolv.

Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 871 000 kr
Markvärde
668 000 kr
Värdeår
1972
Totalt
2 539 000 kr
Skatt/Avgift
8349
Fakta
  • Antal Rum 7 rum varav sovrum 4 - 5
  • Hustyp Friliggande villa
  • Boarea/Biarea 163kvm / 110kvm
  • Tomtarea 800 kvm

Budgivning pågår
Högsta bud

3 000 000kr

Fakta om bostaden
Hustyp
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Torpa-Kärra 8:244
Adress
Elvägen 7
Postnummer
432 95
Ort
VARBERG
Byggnad
Byggnadsår
1972
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Boarea
163 kvm
Biarea
110 kvm
Antal sovrum
4 - 5
Antal rum
7
Fasad
Tegel, trä
Fönster
3-glasfönster isoler
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Grundmur
Betongsten
Tak
Betongpannor
Grund
Källare
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Alla bilder
(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se