Beskrivning

Friköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -trä

Verksamhetslokal, lager, maskinhall eller båtförvaring? Du väljer själv!

BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 18 st moduler, 17 st BYA 72 kvm och 1 st BYA 58 kvm. Den generösa takhöjden på ca 6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber.

Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer!

Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby.

Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang.

PORTAR

BraLokaler bygger sina lokaler med kraftigt utåtgående rambyggda portar ifrån Ajab smide. Portarna är 4,5 meter höga och 4,1 meter breda. Gångdörr finns i ett av mittbladen.

NOCKHÖJD OCH YTTERTAK

BraLokalers konstruktion innebär en större volym och i sin tur ett bättre nyttjande av entresolplan tack vare en nockhöjd om ca. 6 meter. Taket är uppgraderat för extra laster och möjliggör montering av solpaneler.

FÖRENING / GEMENSAMMA YTOR

BraLokaler planerar för etablering av tre st byggnader vilket ger en ekonomiskt större och starkare samfällighetsförening. Ni blir fler ägare som delar på kostnader för som vatten, försäkring och yttre underhåll.

MELLANVÄGGAR / BRANDCELLER

BraLokalers mellanväggar har en färdig, bärande konstruktion att fästa entresolplan i via kraftiga KL-väggar (massiva träväggar), 120mm tjocka, med brandcellsgräns.

EL / VA / FIBER

Elinstallationer utförs med mätarblock och kabel som möjliggör att man kan säkra upp mer än 16 ampere. Lokalerna är förbereda för fiber. I stället för att ha ett eget abonnemang på vattenmätare ingår detta i samfällighetsavgiften som uppskattas till c:a 250-300 kr per månad.

ASFALTERING / STAKET / GRIND

BraLokaler asfalterar ytorna runt byggnaderna och förbereder med kanalisering för framtida staket/grind.

Observera att objekten marknadsförs via Wästerhav Fastighetsmäkleris hemsida, men BraLokaler ansvarar för försäljningen. Avtal skrivs med Wästerhav Fastighetsmäkleri. Kontakta Christian Emanuelsson på BraLokaler för mer information, 0738-11 28 88 alt info@bralokaler.se och läs mer på Bralokaler.se.

Övrigt

Lokalerna byggs i Kinnahult, strax utanför Kinna tätort. Ett lättillgängligt område och därmed perfekt för såväl stor som liten företagsamhet. Du kommer snabbt ut på på R41 mot Borås och Varberg. Cykelavstånd från lokalerna till Kinna, vilket underlättar för smidig och miljövänlig infrastruktur. Planerat tillträde Q3-Q4 2024

Prisintervall
 • Max pris1 249 000 KR
 • Lägsta pris1 099 000 KR
Bostadsutrymme
 • Max bostadsyta72 kvm
 • Min bostadsyta58 kvm
Intervall på antal rum
 • Max rum1 rum
 • Min rum1 rum
Fakta om bostaden
Projektnamn
Friköpta lokaler - Kinna
Kommun
Mark
Länskommunens Församlingskod
1463
Lokal inkomstskatt
33.24
Grevskap
Västra Götaland
Gatuadress
Häggåstrandsvägen 7
Postnummer
511 57
Stad
KINNA
Alla bilder
Friköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -träFriköpta & kostnadseffektiva lokaler i KL -trä
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

  Ansvarig Mäklare
  Magnus Liljengren

  Magnus Liljengren

  Fastighetsmäklare

  0730-800399

  magnus@wasterhav.se