Beskrivning

Försäljning pågår!

Den nya stadsdelen Träslövs Trädgårdsstad sydöst om Varberg växer för fullt. Nu planeras ytterligare ett kvarter – Högasgården. Totalt kommer 32 kedjehus att byggas i tre olika husmodeller. I första etappen erbjuder vi nio kedjehus med plats för vardagsliv, gemenskap, aktivitet och avkoppling.

I Högasgårdens första etapp erbjuder vi två olika husmodeller som byggs i trä. Husen får ett modernt uttryck med enkla och harmoniska fasader i trä som genom formspråk och färgsättning på ett naturligt sätt passar in i omgivningen. Färgsättningen på husen går i rött, ljusgrått och grönt.

De fyra röda A-husen om ca 143 kvadratmeter, får en väl genomtänkt och öppen planlösning som skapar gott om plats för familj och vänner. Huset har fem rum och kök och på entréplan finns de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum. På övre plan finns en privat del med tre sovrum.

De fem B-husen, som går i grå och gröna toner, får en boyta på 129 kvadratmeter fördelat på fyra till fem rum och kök. Entréplanet har ett sovrum, stort vardagsrum ut mot trädgården och uteplatsen samt separat kök med matplats som ligger ut mot gårdsgatan. På övre plan finns ytterligare två sovrum. Det finns en tillvalsplanlösning där ett av sovrummen delas av till två mindre. Du får då tre sovrum på övre plan. Alla hus har carport och förråd.

I kvarteret Högasgården bor du i ett unikt läge med närhet till havet och med naturen inpå knuten. Samtidigt har du 10 minuters cykelavstånd till Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.

Etapp 1 av Högasgården

Alla bilder
Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se