Beskrivning

Försäljning pågår!

I Pilgläntan strax norr om Varberg hittar du Ängalyckan. Här bor du omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet. Området ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd till bland annat Kungsbacka och Göteborg. I området finns två förskolor och inom några hundra meter ligger en nybyggd F-9 skola med idrottsanläggning. Koppla av i den natursköna omgivningen, med promenadslinga i skogen, lekplats på området och en utkiksplats där du ser både havet och staden.

Formen på husen skapar möjlighet för mycket dagsljus men även utblickar över området. På entréplan finns vardagsrum med stora fönster som gör att rummet får ett behagligt ljusinsläpp, sovrum med utgång till den härliga uteplatsen i söderläge och ett rymligt kök med plats för matbord. Här finns även badrum och tvättstuga. På övre plan finns två rymliga sovrum och en stor klädkammare. I badrummet finns ett badkar för den som gillar att ordna sitt eget mysiga hemmaspa. Mot väster ligger en riktig pärla – den 16 kvm stora takterrassen. Här har du sol större delen av dagen och en fantastisk utsikt. Till varje hus hör också en carport och ett friliggande förråd på baksidan. Förrådet, bullervallen och den vackra sprängstensmuren hjälper till att rama in och skydda trädgården från insyn.

Etapp 3 av Ängalyckan

Övrigt

Modernt och stilrent kedjehus. Från entrén i den norra gaveln har du genomgående sikt mot kök, allrum och vidare ut i trädgården. Den öppna planlösningen med kök, matplats och allrum har ljusinsläpp från tre håll och utgång till altanen i söderläge. På entréplan finns också ett mindre gästrum. Groventrén från carporten gör det smidigt att bära in tunga matkassar eller leriga kläder. På övre plan finns den mer privata delen med tre rymliga sovrum varav ett har lyxig walk-in-closet. Det finns också ett extra allrum som kan användas som TV-rum eller spelrum. Kedjehuset har en modern och spännande arkitektur och är byggt i trä. Med sin stående träpanel i grå kulör, tak i bandad plåt och sedumtak på förrådet ger det ett lågmält men stilrent uttryck.

Alla bilder
Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se