Beskrivning

Försäljning pågår!

Elva kedjehus med plats för vardagsliv, gemenskap och avkoppling tar form i Pilgläntan, Trönninge. Nu bygger Derome kvarteret Smultronlyckan - här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av natur och skogar. På cykelavstånd har du både Varbergs centrum och havet. I området finns även två förskolor.

I kvarteret finns det två olika hustyper. Hus A har en boyta om 143 kvadratmeter med 5 rum och kök. Hus C har en boyta om 136 kvadratmeter med 5-6 rum och kök. På entréplan finns de sociala ytorna med kök, matplats och stort vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård. På övre plan hittar du den mer privata delen med sovrum och ett av badrummen. Här uppe har husen även ett allrum som passar som kontor eller extra vardagsrum. Alla hus har carport med sedumtak och förråd. Det ingår också solceller som hjälper till att sänka husens energiförbrukning.

Placeringen av kedjehusen skapar ett välkomnande kvarter som ansluter naturligt till bebyggelsen runt omkring. Husen får ett modernt uttryck med enkla och harmoniska fasader i trä som genom formspråk och färgsättning på ett naturligt sätt passar in i omgivningen. Här kan barnen leka med grannbarnen medan du njuter av en kopp kaffe på uteplatsen. Bredvid kvarteret byggs det en fotbollsplan och en sporthall med padel och gym. Perfekt för barn och vuxna med spring i benen!

Till och från ditt nya hem i Pilgläntan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det korta avståndet och den enkla vägen till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar både norrut mot Kungsbacka och Göteborg eller söderut mot Falkenberg och Halmstad.

Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Solceller ingår i köpet!


Planerade Visningar
Prisintervall
 • Max pris5 775 000 KR
 • Lägsta pris4 990 000 KR
Bostadsutrymme
 • Max bostadsyta143 kvm
 • Min bostadsyta136 kvm
Intervall på antal rum
 • Max rum6 rum
 • Min rum5 rum
Fakta om bostaden
Projektnamn
Smultronlyckan
Kommun
Varberg
Länskommunens Församlingskod
1383
Lokal inkomstskatt
31.99
Grevskap
Halland
Gatuadress
Trollsmultronvägen 16
Postnummer
43247
Stad
Varberg
Alla bilder
Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!Försäljning pågår!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

  Ansvarig Mäklare
  Magnus Liljengren

  Magnus Liljengren

  Fastighetsmäklare

  0730-800399

  magnus@wasterhav.se