Beskrivning

BOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDEN

Mycket fräsch bostadsrätt byggd 2009, belägen på populära Göingegården. Lägenheten håller hög standard och har en härlig uteplats med bästa läge. Rymligt helkaklat badrum med torktumlare och tvättmaskin, stora umgängesytor med öppen planlösning. Låg månadsavgift.

Bostadsrätten ligger i Kvarteret Ribston på Göingegården. Ett kvarter bestående av 20 lägenheter i bostadsrättsform. På Göingegården bor du både med närhet till centrum och naturnära i lantlig miljö. Här hittar du äppelodlingar och fantastiska promenadsslingor. På vintern erbjuds pulkabackar och skridskobana i Hammers kulle. Nära tillhands hittar du service och barnomsorg som förskolor, ny f-9 skola och närbutik. Cykelavstånd till såväl centrum som till havet. Bra och frekventa busskommunikationer in till centrum.

Varmt välkomna på visning!

Välkomna på visning!

Mycket fräsch bostadsrätt byggd 2009, med uteplats i söderläge. Bottenplan är skönt för barnfamiljer, djurägare och grillmästare.

Interiörbeskrivning

Entré/Hall: Du stiger in i en välkomnande hall med klinkers på golvet och vita väggar.
Här finns garderober och jackavhängning precis innanför dörren. Härifrån når du det mindre sovrummet och badrummet samt en klädkammare.

Sovrum 1: Ekparkettgolv, vita väggar och 2st garderober.

Badrum/Tvättstuga: Mycket fräscht och rymligt badrum med vitt kakel, grå klinker, wc, vikbara duschväggar med mörktonat glas, spottar i tak, badrumsskåp med belysning. Tvättmaskin och torkrumlare under bänkskiva med tvättho samt över och underskåp.

Vardagsrum: Stort och luftigt vardagsrum i vinkel. Här finns plats för både matsalsbord och soffgrupp. Ekparkettgolv. Rummet upplevs väldigt ljust med rummets stora fönster och utgång till den stora uteplatsen med söderläge. (När lägenheten såldes som ny fanns det som tillval att göra ytterligare ett rum av vinkeln.)

Kök: Ett vitt Marbodalkök med hög standard. Härifrån har du utgång till balkong nummer två som erbjuder utsikt över de grönskande äppelträden!
Ekparkettgolv, vita väggar och vitt kakel på stänkytorna. Spis med glaskeramikhäll. Inbyggd mikro och varmluftsugn i högskåp. Diskmaskin samt separata kyl- och frysskåp från Cylinda bytt 2016. I övrigt är det Siemens kapitalvaror.

Sovrum 2: Ett stort sovrum som utan problem rymmer både dubbelsäng och spjälsäng eller extra förvaring utan att det blir trångt. Mycket förvaring med 4st garderober.

Rumbeskrivningar
Entré/Hall
Du stiger in i en välkomnande hall med klinkers på golvet och vita väggar.
Här finns garderober och jackavhängning precis innanför dörren. Härifrån når du det mindre sovrummet och badrummet samt en klädkammare.
Sovrum 1
Ekparkettgolv, vita väggar och 2st garderober.
Badrum/Tvättstuga
Mycket fräscht och rymligt badrum med vitt kakel, grå klinker, wc, vikbara duschväggar med mörktonat glas, spottar i tak, badrumsskåp med belysning. Tvättmaskin och torkrumlare under bänkskiva med tvättho samt över och underskåp.
Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum i vinkel. Här finns plats för både matsalsbord och soffgrupp. Ekparkettgolv. Rummet upplevs väldigt ljust med rummets stora fönster och utgång till den stora uteplatsen med söderläge. (När lägenheten såldes som ny fanns det som tillval att göra ytterligare ett rum av vinkeln.)
Kök
Ett vitt Marbodalkök med hög standard. Härifrån har du utgång till balkong nummer två som erbjuder utsikt över de grönskande äppelträden!
Ekparkettgolv, vita väggar och vitt kakel på stänkytorna. Spis med glaskeramikhäll. Inbyggd mikro och varmluftsugn i högskåp. Diskmaskin samt separata kyl- och frysskåp från Cylinda bytt 2016. I övrigt är det Siemens kapitalvaror.
Sovrum 2
Ett stort sovrum som utan problem rymmer både dubbelsäng och spjälsäng eller extra förvaring utan att det blir trångt. Mycket förvaring med 4st garderober.
Energideklaration
Utförd
Datum
10 September 2013
Energiförbrukning
109 kwh/kvm (Atemp) per år
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea/Biarea 88kvm / 6kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Lobovägen 1
Förening
Brf Ribston
Postnummer
432 46
Ort
VARBERG
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
3 052 kr
Byggnad
Byggnadsår
2009
Boarea
88 kvm
Biarea
6 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Driftkostnader
El
672 kr
Vatten och avlopp
428 kr
Total driftkostnad
ca 1 100 kr/år
Kommentar
Preliminär dragning av driftkostnader på 1100kr/mån. Avläsning en gång om året mot verklig förbrukning.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Ribston
Antal lägenheter
20
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 20 lägenheter, 3 hus i 2 plan och 2 hus i 1 plan. Föreningen har 40 p-platser. Det finns sophus och cykelförråd.
Alla bilder
BOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDENBOSTADSRÄTT VARBERG-GÖINGEGÅRDEN
Karta
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se