Beskrivning

Göingegården

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha lägenhet på Göingegården. Fina materialval, smakfullt kök med mycket förvaring, tillhörande carport och två förråd gör detta till en lägenhet att trivas i! Från allrummet tar du dig ut till det inglasade balkongen i sydvästläge att njuta av härliga dagar.

På Göingegården bor du både med närhet till centrum och naturnära i lantlig miljö. Här hittar du äppelodlingar och fantastiska promenadslingor. På vintern erbjuds pulkabackar och skridskobana i Hammers kulle. Nära tillhands hittar du service och barnomsorg som förskola, skola och närbutik. Cykelavstånd till såväl centrum som till havet. Bra busskommunikationer in till centrum.

Varmt välkomna på visning!

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha lägenhet på Göingegården. Kanonfint kök, odlingslott, tillhörande carport...

Interiörbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob. Mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Vidare i vardagsrum och sovrummen är golvet en ekparkett. Från hallen nås vardagsrum och kök i en öppen planlösning endast avskilt av vägg med kyl, frys och skafferi. Mycket ljusinsläpp från fönster i söderläge.

Kök: Trivsamt och smakfullt kök med bra förvarings och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggnadsugn och fläktkåpa, alla i rostfritt utförande vilket skapar fin kontrast mot det i övrigt vita köket. Köket är från Marbodal med en mörk laminatskiva och vitt kakel.

Allrum: Härlig stor yta med oregelbunda linjer som gör rummet spännande. Gott om plats för soffa, matsalsbord och ytterligare möbler. Här hittar du utgången till den inglasade balkongen.

Sovrum: Från kök och vardagsrum nås lägenhetens stora sovrum. Plats för dubbelsäng, ett mindre skrivbord och gott om förvaring i den rymliga skjutgarderoben.

Badrum/Tvättstuga: Vid entrén finns det helkaklade badrummet med ljusgrå klinkergolv och vita väggar. Badrummet är utrustad med wc, handfat med kommod, dusch med vikbar glasdörr, tvättmaskin och torktumlare.

Inglasat uterum: Från vardagsrummet hittar du det sköna inglasade uterummet i sydvästläge. Med skjutbara fönsterpartier kan du öppna upp helt och njuta av utsikten över Göingegården.

Rumbeskrivningar
Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob. Mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Vidare i vardagsrum och sovrummen är golvet en ekparkett. Från hallen nås vardagsrum och kök i en öppen planlösning endast avskilt av vägg med kyl, frys och skafferi. Mycket ljusinsläpp från fönster i söderläge.
Kök
Trivsamt och smakfullt kök med bra förvarings och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggnadsugn och fläktkåpa, alla i rostfritt utförande vilket skapar fin kontrast mot det i övrigt vita köket. Köket är från Marbodal med en mörk laminatskiva och vitt kakel.
Allrum
Härlig stor yta med oregelbunda linjer som gör rummet spännande. Gott om plats för soffa, matsalsbord och ytterligare möbler. Här hittar du utgången till den inglasade balkongen.
Sovrum
Från kök och vardagsrum nås lägenhetens stora sovrum. Plats för dubbelsäng, ett mindre skrivbord och gott om förvaring i den rymliga skjutgarderoben.
Badrum/Tvättstuga
Vid entrén finns det helkaklade badrummet med ljusgrå klinkergolv och vita väggar. Badrummet är utrustad med wc, handfat med kommod, dusch med vikbar glasdörr, tvättmaskin och torktumlare.
Inglasat uterum
Från vardagsrummet hittar du det sköna inglasade uterummet i sydvästläge. Med skjutbara fönsterpartier kan du öppna upp helt och njuta av utsikten över Göingegården.
Energideklaration
Utförd
Datum
03 December 2015
Energiförbrukning
62 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Fakta
  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 66kvm
  • Månadsavgift 3 694 kr Tillkommer avgift för värme, el och vatten cirka 654 kr/månad Avstämning mot verklig förbrukning.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Ribstonvägen 6
Förening
Bostadsrättsföreningen Klaräpplet
Lägenhetsnummer
lgh 8
Postnummer
432 46
Ort
Varberg
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 694 kr Tillkommer avgift för värme, el och vatten cirka 654 kr/månad Avstämning mot verklig förbrukning.
Byggnad
Byggnadsår
2012/2013
Boarea
66 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Driftkostnader
Kommentar
Kostnad för värme, vatten och hushållsel tillkommer och beräknas uppgå till ca 654kr
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Bostadsrättsföreningen Klaräpplet
Antal lägenheter
12
Varav hyresrätter
0
Parkering
Det finns installerat motorvärmare i alla carportar och dem kan också användas som vanliga eluttag om du vill dammsuga bilen eller något annat. Månadskostnaden för motorvärmare är just nu 10:- i månaden som läggs på din hyra om du kvitterar ut en nyckel.
Allmänt om föreningen
I föreningen finns 12 lägenheter.
Alla bilder
GöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegårdenGöingegården
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se