Beskrivning

Brf Rubinäpplet - Göingegården

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha lägenhet på andra våningen i Göingegården. Fina materialval, smakfullt kök med mycket förvaring, gör detta till en lägenhet att trivas i! Från allrummet tar du dig ut till det inglasade uterummet i sydvästläge.

På Göingegården bor du både med närhet till centrum och naturnära i lantlig miljö. Här hittar du äppelodlingar och fantastiska promenadslingor. På vintern erbjuds pulkabackar och skridskobana i Hammers kulle. Nära tillhands hittar du service och barnomsorg som förskola, skola och närbutik. Cykelavstånd till såväl centrum som till havet. Bra busskommunikationer in till centrum.

Varmt välkomna på visning!

I kvarteret Göingegården hittar ni denna fina 3-rummare på 66kvm.

Interiörbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob. Mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Vidare i vardagsrum och sovrummen är golvet en ekparkett. Från hallen nås vardagsrum och kök i en öppen planlösning endast avskilt av vägg med kyl, frys och skafferi. Mycket ljusinsläpp från fönster i söderläge.

Kök: Trivsamt och smakfullt kök med bra förvarings och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggnadsugn och fläktkåpa. Köket är från Marbodal med en mörk laminatskiva och färgat kakel.

Allrum: När dessa lägenheter såldes som nya hade man valmöjlighet att avsätta en del av det stora vardagsrummet till ett ytterligare rum. Det har man gjort här, men det finns ändå rejält med plats för soffhörna, matsalsbord och ytterligare möbler. Här hittar du utgången till den inglasade uterummet.

Lilla sovrummet: Detta utrymme kan med fördel användas till sovrum/gästrum. Ekparkett.

Sovrum: Från kök och vardagsrum nås lägenhetens stora sovrum. Plats för dubbelsäng, ett mindre skrivbord och gott om förvaring i den rymliga skjutgarderoben.

Badrum/Tvättstuga: Vid entrén finns det helkaklade badrummet med ljusgrå klinkergolv och vita väggar. Badrummet är utrustad med wc, handfat med kommod, dusch med vikbar glasdörr, tvättmaskin och torktumlare.

Inglasat uterum: Från vardagsrummet når du det sköna inglasade uterummet i sydvästläge. Med skjutbara fönsterpartier kan du öppna upp helt och njuta av den friska luften. Denna ytan är inte inräknad i de 66 kvadratmetrarna utan blir en härlig bonusyta som stora delar av året blir en förlängning av lägenheten.

Rumbeskrivningar
Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob. Mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Vidare i vardagsrum och sovrummen är golvet en ekparkett. Från hallen nås vardagsrum och kök i en öppen planlösning endast avskilt av vägg med kyl, frys och skafferi. Mycket ljusinsläpp från fönster i söderläge.
Kök
Trivsamt och smakfullt kök med bra förvarings och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggnadsugn och fläktkåpa. Köket är från Marbodal med en mörk laminatskiva och färgat kakel.
Allrum
När dessa lägenheter såldes som nya hade man valmöjlighet att avsätta en del av det stora vardagsrummet till ett ytterligare rum. Det har man gjort här, men det finns ändå rejält med plats för soffhörna, matsalsbord och ytterligare möbler. Här hittar du utgången till den inglasade uterummet.
Lilla sovrummet
Detta utrymme kan med fördel användas till sovrum/gästrum. Ekparkett.
Sovrum
Från kök och vardagsrum nås lägenhetens stora sovrum. Plats för dubbelsäng, ett mindre skrivbord och gott om förvaring i den rymliga skjutgarderoben.
Badrum/Tvättstuga
Vid entrén finns det helkaklade badrummet med ljusgrå klinkergolv och vita väggar. Badrummet är utrustad med wc, handfat med kommod, dusch med vikbar glasdörr, tvättmaskin och torktumlare.
Inglasat uterum
Från vardagsrummet når du det sköna inglasade uterummet i sydvästläge. Med skjutbara fönsterpartier kan du öppna upp helt och njuta av den friska luften. Denna ytan är inte inräknad i de 66 kvadratmetrarna utan blir en härlig bonusyta som stora delar av året blir en förlängning av lägenheten.
Energideklaration
Utförd
Datum
23 April 2019
Energiförbrukning
61 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 66kvm
  • Månadsavgift 3 575 kr
    hushållsel, värme och vatten tillkommer.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Brunnsäpplets väg 8
Förening
Brf Rubinäpplet
Lägenhetsnummer
1102
Postnummer
432 46
Ort
Varberg
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 575 kr
hushållsel, värme och vatten tillkommer.
Byggnad
Byggnadsår
2015/2016
Byggnadstyp
Höghus
Boarea
66 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glasfönster isolerglas
Uppvärmning
El - luftburen värme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Driftkostnader
Kommentar
Kostnad för värme, vatten och hushållsel tillkommer och debiteras preliminärt med 620kr. Faktisk avstämning 1 gång/år.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Rubinäpplet
Antal lägenheter
33
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Fiberoptik via Varberg Energi. Tjänster köps till separat.
Parkering
Föreningen har 14 p-platser i carport och 21 p-platser samt besöksparkeringar.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Glasäpplet 2, Varbergs Kommun. Föreningens fastighet består av två huskroppar med totalt 33 st lägenheter.
Byggnaderna färdigställdes 2015-2016. Den ena huskroppen har sex våningar och 18 st lägenheter på Brunnsäpplets Väg 6. Den andra huskroppen har fem våningar och 15 st lägenheter på Brunnsäpplets Väg 8. Lägenheterna fördelar sig på 11 st 2 rok, 11 st 3 rok samt 11 st 4 rok.
Det finns ett hus för sophantering. Varje lägenhet har ett kallförråd i separat byggnad på gården alternativt ihop med carporten. Lekplats utanför husen.


Alla bilder
Brf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – GöingegårdenBrf Rubinäpplet – Göingegården
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Magnus Liljengren

Magnus Liljengren

Fastighetsmäklare

0730-800399

magnus@wasterhav.se